Modulation of sweet preference by neurosteroid-sensitive, δ-GABA

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alfredo Fontanini, Arianna Maffei, Priscilla E Yevoo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 599.539 *Phocoenidae (Porpoises)

Thông tin xuất bản: England : Current biology : CB , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 690991

Taste preference is a fundamental driver of feeding behavior, influencing dietary choices and eating patterns. Extensive experimental evidence indicates that the gustatory cortex (GC) is engaged in taste perception, palatability, and preference. However, our knowledge of the neural and neurochemical signals regulating taste preference is limited. Neuromodulators can affect preferences, though their effects on neural circuits for taste are incompletely understood. Neurosteroids are of particular interest, as systemic administration of the neurosteroid allopregnanolone (ALLO), a positive allosteric modulator of extrasynaptic GABA
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH