Structural Characterization and In Vitro Fermentation Properties of Polysaccharides from Dragon Fruit (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jing Lu, Xinchun Shen, Haizhao Song, Fang Wang, Luanfeng Wang, Ling Xiong, Zishen You, Yanhui Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 598.848 *Muscicapidae (Old World flycatchers)

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 691855

Dragon fruit offers numerous health benefits and is widely consumed. However, research on its polysaccharides, crucial constituents of the fruit, remains limited. The study aimed to characterize the structural and biological properties of SDFP-2, a polysaccharide isolated from dragon fruit. Structural analyses revealed that SDFP-2, with a molecular mass of 8.08 × 10
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH