Activating the d-Tagatose Production Capacity of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ian C Anderson, Augustine Arredondo, Shota Atsumi, Pamela R Denish, John Didzbalis, Trevor Gannalo, Bryant Luu, Dileep Sai Kumar Palur, Justin B Siegel, Bryan A Skorka, Jayce E Taylor

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 671.5212 Joining and cutting of metals

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 691882

d-Tagatose, a rare low-calorie sweetener, is ideal for beverages due to its high solubility and low viscosity. Current enzymatic production methods from d-galactose or d-galactitol are limited by reaction reversibility, affecting the yield and purity. This study demonstrates that
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH