Pomegranate: A Comprehensive Review of Functional Components, Health Benefits, Processing, Food Applications, and Food Safety.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wei Chen, Shumao Cui, Bingyong Mao, Xin Tang, Mengwei Zhang, Qiuxiang Zhang, Jianxin Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 691932

Pomegranate gained widespread attention for its potential "medicine and food homology" properties. This review aims to elucidate the main health benefits of the functional components of pomegranate and to summarize its processing and application. It explores current research limitations and proposes potential research directions. Pomegranate juice is rich in punicalagin, ellagic acid, and cyanidin-3-
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH