Enhanced Synthesis of Rare d-Allose from d-Glucose by Positively Pulling and Forcing Reversible Epimerization in Engineered

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wei-Xiang Chen, Li-Hai Fan, Qiang Guo, Meng-Jun Zhang, Huidong Zheng, Ling-Jie Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 692070

d-Allose has great potential for application in the food and pharmaceutical industries owing to its remarkable physiological properties. Most studies on d-allose production have primarily focused on enzyme catalysis using the Izumoring strategy, which typically requires the use of expensive d-allulose as a substrate. Herein, a metabolically engineered strain of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH