Enhanced Production of Anti-Inflammatory and Antibacterial Prenylated Isoflavonoids in Pigeon Pea (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Salma Abdel-Karim, Mohammad Abrar Alam, Zulfiqar Ali, Carlos Balmaceda, Gaurav Gajurel, Fabricio Medina-Bolivar, Pankaj Pandey, Amit Raj Sharma, Robert Colquhoun Shields, Fazila Zulfiqar

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 692077

Isoflavonoids possess various health benefits such as antioxidant, anti-inflammatory, antibacterial, and pro-apoptotic properties. This study aimed to develop a sustainable method for producing isoflavonoids using pigeon pea hairy root cultures via
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH