Inhibition effect-involved colorimetric sensor array based on PtBi aerogel nanozymes for discrimination of antioxidants.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chengjie Chen, Lijun Hu, Xiangkun Jia, Lei Jiao, Peter E Strizhak, Jianguo Tang, Congxiao Wang, Dongbo Yan, Yanling Zhai, Zhijun Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 296.1231 Sources

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 695338

Nanozymes, as superior alternatives to natural enzymes, frequently employ the inhibition effect in turn-off sensors for analyte detection. However, limited attention has been paid to the inhibition mechanisms between analytes and nanozymes, limiting advancements in nanozyme-based sensing. Benefiting from the synergistic effects between three-dimensional network structure of aerogel and ligand effect triggered electronic regulation, Pt
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH