Curcumin-loaded proliposomes via glycerol-infused: Mechanism, stability and antioxidant activities.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dongwen Fu, Yukun Song, Wentao Su, Mingqian Tan, Huihui Wang, Hang Xu, Yunong Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 695358

Liposome systems are highly advantageous for encapsulating curcumin with improved solubility and bioactivity. However, the conventional preparation of curcumin-loaded nanoliposomes is often hindered by the complex synthesis process, specialized equipment and the use of toxic organic solvents. This study presents a simple and green method for preparing curcumin-loaded nanoliposomes. Proliposomes were initially prepared by dissolving phospholipids in glycerol at a temperature exceeding the phase transition temperature (T
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH