Quality Control Strategies for Differentiation of Kalanchoe Species.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sarah A Barr, Flávio L Beltrame, Valter P de Almeida, Evelyn A de Andrade, Isadora Machinski, Jane Manfron, Wilmer H Perera, Wendy K Strangman, R Thomas Williamson

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 751.4 *Techniques and procedures

Thông tin xuất bản: England : Phytochemical analysis : PCA , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 695835

Kalanchoe species products are commercially available in local markets and by internationally accessible online retailers and may exhibit quality issues because of misidentification from similar common names and anatomical similarities among related species used as feedstock. This study proposes an approach using UPLC-MS/MS
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH