Improving microbiological safety and quality of apple juice through lactic acid sanitization and

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Elisa Helena da Rocha Ferreira, Felipe Honorato da Silva, Wilson José Fernandes Lemos Junior, Cristina Barbosa Pereira, Amauri Rosenthal

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 272.3 Persecutions of Waldenses and Albigenses

Thông tin xuất bản: United States : Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 696961

This study investigates lactic acid as a sustainable alternative to sodium hypochlorite for apple sanitization in juice production, along with the addition of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH