Relationship between Key Aroma Compounds and Sensory Attributes of Australian Grown Commercial Pineapple Cultivars.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Margaret Currie, David Edwards, Jenson George, Craig Hardner, Philippa Lyons, Simoné Møller, Thoa Nguyen, Ishita Pramanik, Sharon Pun, Garth Sanewski, Heather Eunice Smyth

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 658.8100112 Management of marketing

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 698201

The intricate relationship between the chemical composition and sensory attributes of various pineapple (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH