Preparation of a potentially synbiotic dairy product fortified with galactooligosaccharides.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ladislav Čurda, Dmytro Harkavchenko, Ivana Hyršlová, Anna Macůrková, Štěpán Marhons, Jiří Štětina

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 306.485 Motion pictures, radio, television

Thông tin xuất bản: England : The Journal of dairy research , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 698624

We assessed the chemical, microbiological, rheological and sensory parameters of a fermented dairy product (FDP) containing a galactooligosaccharide (GOS) preparation. This was made from a solution of dried whey and skim milk containing 25% (w/w) lactose using a new enzyme with high transgalactosylation activity (Nurica: Danisco A/S). Conversion of the high initial lactose content enabled a good yield of 56% GOS to be achieved. The obtained GOS preparation was applied to the FDP with a probiotic culture of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH