Postmortem Changes of Desmin, Talin-2, Vinculin, and Integrin β1 in Chicken Breast and Their Effects on Tenderness.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lu Hang, Wanhong He, Haixia Huang, Zheng Liu, Yingbo Peng, Haotian Yu, Yawei Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 922.945 *Hindus

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 698941

Costameres are essential for maintaining the integrity of muscle fibers, which affects the meat tenderness. To explore the pattern of alteration in costameres after slaughter, this study investigated the distribution of costamere proteins (desmin, talin-2, vinculin, and integrin β1), their impact on tenderness, and the involved enzymes. Western blot analysis showed that talin-2 significantly degraded in postmortem, while integrin β1 significantly increased at 48 h (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH