The influence of synergistic antibacterial saponins, sapindoside A and B, on the fatty acid composition and membrane properties of Micrococcus luteus.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Qingmin Chen, Huaimao Tie, Minping Wei, Yanwei Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Journal of the science of food and agriculture , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 700331

BACKGROUND: Saponins from Sapindus mukorossi Gaertn. are natural surfactants with excellent foaming ability, biodegradability, and safety. However, their applications in food have been rarely reported. The aim of this work was therefore to investigate the synergistic antibacterial roles of a combination of sapindoside A and B (S RESULTS: Microscopy showed that S CONCLUSION: The activity of M. luteus was inhibited more effectively by S
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH