Effects of potassium fertilization on grain yield, taste quality, and starch characteristics of rice (Oryza sativa L.) grain.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiaokun Li, Shipeng Liao, Aihua Liu, Tinghong Ye, Yangyang Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 579.61632 Mushrooms

Thông tin xuất bản: England : Journal of the science of food and agriculture , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 700610

BACKGROUND: There is limited information on the effect of potassium (K) on the taste quality of rice. Field experiments with five K fertilizer application rates (0, 60, 120, 180, and 240 kg K RESULTS: Compared with a no-potassium treatment (K CONCLUSION: Applying 180 kg K
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH