Toward the development of a specific non-enzymatic amperometric sensor for determining uric acid in fermentation samples.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: E V Butyrskaya, P Herbeck-Engel, M Koch, Y E Silina, E V Zolotukhina

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Austria : Mikrochimica acta , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 701844

The development is proposed of a specific non-enzymatic amperometric sensor based on electrodeposited copper nanoparticles (Cu-NPs) for the determination of uric acid (UA) in fermentation samples. Through optimization of the Cu-NPs-containing sensing layer, it was demonstrated that copper(II)-induced oxidation (catalytic effect) in the presence of molecular oxygen is more effective for determining UA than the adsorption of UA on Cu and Cu-oxide surfaces. More importantly, simply changing the sensing layer's surface chemistry by increasing the defect Cu
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH