Histochemical and Immunohistochemical Evaluation of the Effects of a Low-Input Diet on Different Chicken Breeds.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Cristina Ballarin, Daniela Bertotto, Marco Birolo, Francesco Bordignon, Martina Bortoletti, Elisa Fonsatti, Giuseppe Radaelli, Angela Trocino, Marta Vascellari, Gerolamo Xiccato

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 631.455 Contouring and terracing

Thông tin xuất bản: Switzerland : Animals : an open access journal from MDPI , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 704755

Reducing the environmental impact of poultry farming aligns with the European Green Deal's goal of climate neutrality and sustainable food production. Local chicken breeds and low-input diets are promising strategies to achieve this goal. This study evaluated the effects of diet (standard vs. low-input, formulated with reduced soybean meal in favour of local ingredients) on the morphological characteristics of the jejunum in fast-growing chickens (Ross 308), local breeds (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH