Optimization of Encapsulation Core-Shell Structure to Preserve Polyphenols in Soy Protein-Polysaccharide Co-Dried Complexes.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiaofang Chu, Hongyang Pan, Xinyue Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 940.531709 1918

Thông tin xuất bản: Switzerland : Molecules (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 705193

Polyphenols from extra virgin olive oil (EVOO) are bioactive compounds with significant antioxidant properties, but their instability necessitates effective encapsulation for enhanced stability and controlled release. This study prepared water-in-oil-in-water (W1/O/W2) emulsions to encapsulate EVOO using a two-step emulsification technique with varying concentrations of soy protein isolate (SPI) (0-10%
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH