Native and Recombinant Yeast Producers of Lactic Acid: Characteristics and Perspectives.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kamila Filip, Justyna Ruchala, Andriy Sibirny, Aksyniia Tsaruk

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 940.53185092 1918

Thông tin xuất bản: Switzerland : International journal of molecular sciences , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 705631

Lactic acid (LA) is a key chemical used in various industries, including food, pharmaceuticals, and bioplastics. Although traditionally produced using lactic acid bacteria, yeasts offer significant advantages, such as higher tolerance to acidic environments, a broader substrate range, and the potential for genetic and metabolic engineering. This review explores the potential use of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH