Sweetening with Agavins: Its Impact on Sensory Acceptability, Physicochemical Properties, Phenolic Composition and Nutraceutical Potential of Oak Iced Tea.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Saúl Alberto Álvarez, Aylín Araiza-Alvarado, Verónica Cervantes-Cardoza, José Alberto Gallegos-Infante, Silvia Marina González-Herrera, Rubén Francisco González-Laredo, Martha Rocío Moreno-Jiménez, Nuria Elizabeth Rocha-Guzmán, Jorge Alberto Sánchez-Burgos

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706256

Oak infusions enriched with agavins may offer nutraceutical benefits in the development of iced teas. This study evaluated infusions of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH