Benefits of Essential Oil-Enriched Chitosan on Beef: From Appearance and Odour Improvement to Protection Against Blowfly Oviposition.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Laura Casarosa, Giuseppe Conte, Barbara Conti, Priscilla Farina, Monica Tognocchi, Francesca Trusendi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 809.008 History and description with respect to kinds of persons

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706358

The food industry is increasingly turning to healthy and eco-friendly alternatives for meat preservation, with recent attention focused on chitosan (CH) and essential oils (EOs). Here, we propose two liquid formulations of CH enriched with
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH