Isolation and Characterization of a Thermotolerant Acetic Acid Bacteria Strain for Improved Zhenjiang Aromatic Vinegar Production.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chunjia Bao, Xinnuo Chen, Shengkai Hua, Leyi Wang, Yuqin Wang, Xiang Wei, Yongjian Yu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 781.64 +Western popular music

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706390

This study aimed to isolate a thermotolerant acetic acid bacteria (AAB) strain from Zhenjiang aromatic vinegar (ZAV) and evaluate its potential as a starter culture for high-temperature solid-state vinegar fermentation.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH