The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Luís G Dias, Teresa Dias, Letícia M Estevinho, Vanessa B Paula, Natália L Seixas

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706392

Elderberries, known for their antioxidant, anti-inflammatory, and antiviral properties, have traditionally been used to prevent and treat infections and boost the immune system. By increasing the quantity and quality of certain compounds, fermentation can potentially make them more effective as food additives. The aim of this study was to evaluate the effect of incorporating fermented elderberries on the bioactivity and shelf life of a traditional bread. The elderberry fermentation process was optimised using
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH