Integrated Metabolomics and Transcriptomics Analyses Identify Key Amino Acid Metabolic Mechanisms in

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yuyu Du, Zhexin Fan, Zhifeng Fang, Ning Kang, Baokun Li, Jie Shen, Yuechenfei Shen, Jiancheng Wang, Bo Yang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706429

During lactobacillus fermentation, the types of proteins in the fermentation substrate significantly influence the characteristics of the fermented product. Proteins are composed of various amino acids. Consequently, investigating the metabolic mechanisms of key amino acids during lactic acid bacteria fermentation is important for improving their application in the food industry. In this study, the growth of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH