Recent Advances in Biosensor Technologies for Meat Production Chain.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Stefan Jaric, Ivana Kundacina, Ivan Nastasijevic, Zoran Pavlovic, Vasa Radonic, Marko Radovic

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 650.142 Resumes, cover letters, job applications

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706445

Biosensors are innovative and cost-effective analytical devices that integrate biological recognition elements (bioreceptors) with transducers to detect specific substances (biomolecules), providing a high sensitivity and specificity for the rapid and accurate point-of-care (POC) quantitative detection of selected biomolecules. In the meat production chain, their application has gained attention due to the increasing demand for enhanced food safety, quality assurance, food fraud detection, and regulatory compliance. Biosensors can detect foodborne pathogens (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH