Authentication of EU-Authorized Edible Insect Species in Food Products by DNA Barcoding and High-Resolution Melting (HRM) Analysis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Julia Andronache, Margit Cichna-Markl, Stefanie Dobrovolny, Rupert Hochegger, Katharina Pühringer, Michaela Wildbacher

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 230.0071 Christianity Christian theology

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706446

The consumption of edible insects is a promising approach to meet the increasing global demand for food. Commercialization of edible insects in the EU is regulated by the Novel Food regulation. To date, the yellow mealworm (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH