Storage Stability and Lipidomic Analysis Reveal the Effect of Frozen Storage Temperature on Pacific Saury (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Rong Cao, Qi Liu, Dong Su, Shanyu Wang, Yueqin Yu, Yating Zhang, Ling Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 577.639 +Salt lake ecology

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706447

OBJECTIVES: This study aimed to assess the effects of storage temperature on the lipidomics profile change in Pacific saury ( METHODS: In this paper, RESULTS: Results showed that the content of triglyceride and phospholipid decreased significantly ( CONCLUSIONS: Overall, -25 °C storage in production was more favorable for maintaining the lipid stability of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH