Isolation and Characterization of Enterocin-Producing

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Marwa Aireche, Keltoum Bendida, Chaimaa Naila Brakna, Amaria Ilhem Hammadi, Mohamed Merzoug, Djamal Saidi, Yasmine Saidi, Svetoslav Dimitrov Todorov, Zohra Yasmine Zater

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 572.5668 Miscellaneous chemicals

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706478

The increasing consumer demand for natural and sustainable food preservation methods has highlighted the potential of lactic acid bacteria (LAB) and their bioactive metabolites, particularly bacteriocins, as effective antimicrobial agents. This study aimed to isolate and characterize
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH