Ursolic Acid Induces Multifaceted Defense Responses Against Postharvest Blue Mold Rot in Apple Fruit.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jiankang Cao, Kuanbo Cui, Weibo Jiang, Wenxiao Jiao, Chang Shu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 978.02 1800–1899

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706480

The disease resistance and defense mechanisms induced by ursolic acid (UA) in apple fruit were studied in this paper. UA was directly mixed with potato dextrose agar and broth media to assay its antifungal activity in vitro. The results showed that UA exerted inherent antifungal activity and directly inhibited the in vitro growth and spore germination of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH