Growth Rate Determination of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Muhammad-Ehtesham Abdul, Paolo Cipriani, Elena Cosciani-Cunico, Elena Dalzini, Stefania Ducoli, Marina-Nadia Losio, Daniela Merigo, Paola Monastero, Alessandro Norton, Enrico Pavoni

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706491

An increasing trend among food business operators (FBOs) to extend the shelf life of Ready-To-Eat (RTE) fish products over 5 days, the duration usually assigned to this kind of product, has been observed recently. In this study, three independent challenge tests (food artificial contamination) were performed on tuna fillet, marinated salmon tartare, and cubed salmon, with the aim of calculating the maximum growth rate (V
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH