Towards Sustainable Aquafeeds: Microalgal (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sofie Andrade, Devin Fitzgerald, Diego Gonzalez Orcajo, Connor Greenwood, Duncan Gwynne, Anne R Kapuscinski, Brandi McKuin, Pablo Nocera, Kira O'Shelski, Emily Noelle Pasion, Angelo M San Pablo, Pallab K Sarker, Benjamin V Schoffstall

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 673.735 Zirconium and tantalum

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706529

Aquaculture, one of the world's most rapidly growing food sectors, faces several concerns about its sustainability. A major concern is using fishmeal and fish oil from ocean-derived small pelagic fish (sardine, anchovy, etc.) in aquaculture feed. The aquafeed industry is seeking new sustainable ingredients to replace fish meal. This study focused on microalgal co-product,
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH