Effect of Coffee Silverskin on Meat Quality of Growing Rabbits.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Matteo Bognanno, Pasquale Caparra, Luigi Chies, Valerio Chinè, Caterina Cilione, Paolo De Caria, Paolo Fortugno, Francesco Foti, Salvatore Gagliano, Guido Mangione, Manuel Scerra

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 635.61 Pepos

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706545

The aim of the present study was to assess the impacts of coffee silverskin (CSS) inclusion in rabbit diets in regard to meat quality. A total of 30 Hycole rabbits were divided into two groups of 15 animals per group and fed with a basal diet (C group) or with the same basal diet but with 10% of CSS (CSS10 group) as a partial cereal replacement. Integration of 10% CSS in the rabbit diet increased dry matter intake (DMI,
1. Effect
2. Of
3. Coffee
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH