Impact of Advanced Impregnation Technologies on the Bioactivity, Bioaccessibility, and Quality of a Hydrolyzed Collagen-Enriched Apple Snack.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sergio Almonacid, Andrés Córdova, Aldonza Jaques, Helena Nuñez, Marlene Pinto, Cristian Ramirez, Rodrigo Retamal, Mónika Valdenegro, Pedro Valencia

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 808.8 Collections of literary texts from more than two literatures

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706582

The increasing demand for functional foods with added health benefits has driven the development of innovative food products. This study aimed to develop a functional snack made from Granny Smith apples enriched with hydrolyzed collagen using impregnation technologies, including vacuum impregnation (VI), ultrasound (US), and moderate electric field (MEF), and pretreatment with CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH