Phenyl Acid Induced Inhibition of Methanogenesis in CO

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Eva Maria Prem, Anna Schmidhofer, Martin Unterkircher, Andreas O Wagner, Mathias Wunderer

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Environmental microbiology reports , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 706738

During anaerobic digestion (AD) of lignocellulose- and protein-rich substrates known to contain a high load of aromatic compounds, various undesired intermediates can arise, which can accumulate and cause serious disturbances during the cascade-like AD process. The phenyl acids phenyl-acetic-(PAA), phenyl-propionic-(PPA), and phenyl-butyric acid (PBA) are such intermediates suspected to negatively affect the microbial community, resulting in a decreased biogas yield. In the present study, the impact of PAA, PPA, and PBA on the metabolism of CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH