Bioactive Compounds and Antioxidant Properties of Sheep's Milk Yogurt Enriched with a Postbiotic Extract from

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Adriana Delgado-Osorio, Beatriz Navajas-Porras, Justa María Poveda, Inés María Ramos, José Ángel Rufián-Henares

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 598.883 *Fringillidae (New World seedeaters)

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 707689

Lactic acid bacteria present in yogurts produce bioactive compounds, such as gamma-aminobutyric acid (GABA) and short-chain fatty acids (SCFAs). Sheep's milk yogurt is an excellent medium to enhance their bioactive properties. In this study, the impact of adding an extract derived from the GABA-producing strain
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH