Dual role of exogenous xylose in regulating pyrazines and furans formation during the thermal degradation of N

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Heping Cui, Khizar Hayat, Chi-Tang Ho, Shahzad Hussain, Xue Xia, Han Zhang, Xiaoming Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 708168

Exogenous xylose exhibited a significant temperature-dependent regulatory effect on the furans and pyrazines formation during the degradation of dual-glycated Amadori rearrangement product of lysine (Lys), N
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH