Preparation, characterization and antimicrobial properties of double lysine-modified chitosan and its preservation ability in chicken meat refrigeration.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Guirong Cui, Bin Dong, Lili Han, Yanjun Lin, Zhiwei Su, Yijie Wang, Guozhong Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 553.79 Groundwater (Subsurface water)

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 708175

In this study, to increase the antimicrobial activity of chitosan, lysine was grafted onto chitosan, resulting in a novel derivative named double lysine-modified chitosan (DL-chitosan). The use of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH