Rice grain quality alteration through manipulation of parboiling procedures to affect the concentration of macro- and micro- nutrient elements, B-vitamins, inorganic toxicants, and bacterial contamination.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Manus Carey, Rafiqul Islam, Saiful Islam, Jonathan McComb, Coalain McCreanor, Andrew Meharg, Caroline Meharg, Mukhlesur Rahman, Kathryn Ralphs, Muhammad Siddique, Mahmud Sumon, Mohammed Uddin

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 658.31 Elements of personnel management

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 708207

A Bangladesh village rice parboiling plant was used to investigate how to improve essential elements and B-vitamin content of rice, while reducing the toxicants arsenic and cadmium, and potential bacterial pathogens. A 2
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH