Probiotic-fermented ginger-processed Gastrodia elata BI. Ameliorates AlCl

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jianping Chen, Bing Du, Junyuan Huang, Lanyu Lai, Pan Li, Yilin Su

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 922.945 *Hindus

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 708935

Gastrodia elata BI., which is an edible plant, has been reported in previous studies to possess a strong capacity for alleviating the symptoms of Alzheimer's disease (AD). This study focuses on ginger-processed and fermented Gastrodia elata BI. (FGGE) to investigate its effects on behaviour, brain neuroregulation, and the gut microbiota in an AlCl
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH