Metabolic regulation and oxidative stress attenuation in LPS-stimulated macrophages by flavonoids.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Cristiane Duque, Simone Nataly Busato Feiria, José Francisco Hofling, Gabriel Pereira Nunes, Geórgia Rondó Peres, Luis Octavio Regasini, Natália Leal Vizoto

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 598.413 *Anas

Thông tin xuất bản: Japan : Odontology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 713251

Periodontal disease, prevalent in 20% to 50% of the population, is a chronic multifactorial inflammation caused by a dysbiotic oral biofilm, with gingivitis and periodontitis being the most common forms. Flavonoids, such as myricetin and catechin, have antioxidant and anti-inflammatory potential, reducing nitric oxide (NO) and reactive oxygen species (ROS) in lipopolysaccharide (LPS)-stimulated macrophages. This study compared the effects of different flavonoids on viability and oxidative response of LPS-stimulated macrophages. RAW 264.7 macrophages were cultured at a density of 1-5 × 10
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH