Sustainable valorization of almond and peanut plant-based milk cakes: The use of terpenoid mixtures as ready-to-use solvents to enhance supercritical CO

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Clóvis A Balbinot Filho, Felipe Sanchez Bragagnolo, Alejandro Cifuentes, Melis Cokdinleyen, Sandra Regina Salvador Ferreira, Elena Ibáñez, Marcelo Lanza, Jose Mendiola, Maurício Ariel Rostagno, Monique Martins Strieder, Alberto Valdés

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 296.1231 Sources

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 713542

The solid cake from plant-based milk production, rich in lipids and proteins, can be repurposed to recover valuable fractions suitable for food, cosmetics, and pharmaceutical applications. This innovative study explored terpenoid-based solvents as modifiers of supercritical CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH