Characterisation of Tasmanian leatherwood (Eucryphia lucida) honey according to geographical origin.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: D C Close, S M Garland, F Maya Alejandro, K Schmidt, J A Smith

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 713546

In this study, the chemical composition, physico-chemical properties and antioxidant activities of leatherwood honey from different locations with different climate across Tasmania were compared. Concentrations of 14 volatiles in the GC-MS profiles, 9 volatiles in the GC-FID profiles and 29 phenolic compounds in the HPLC-DAD/MS profiles along with pH, electrical conductivity, colour, hydrogen peroxide accumulation and antioxidant activity differed significantly between South and North samples. Correlations were found between beehive elevation and four unknown compounds U226 (R
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH