Exploration of compositional, functional, nutraceutical, and metabolites of Ram kandmool (Agave sisalana Perrine) for potential application in food systems.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Saurav Bhatt, Aditya Choudhary, Arun Kumar Gupta, Avinash Kumar Jha, Rohan Kandpal, Ankan Kheto, Arun Kumar, Vijay Kumar, Hilal A Makroo, Bindu Naik, Pratiksha, Mahek Rawat, Sarvesh Rustagi, Aditi Varshney

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 322 Relation of the state to organized groups and their members

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 713916

The present study examined the food value, techno-functional properties, and potential metabolites of Agave sisalana Perrine (Ram kandmool, RKM) flour. The proximate analysis revealed that RKM flour has a moisture content (10.74 %), fat content (1.12 %), protein content (5.42 %), and crude fiber content (11.35 %). The total carbohydrate content was 15.11 %, with an energy value of 385.76 kJ 100 g
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH