Encyclopedia of food and culture

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Solomon H Katz, William Woys Weaver

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0684805650

Ký hiệu phân loại: 394 General customs

Thông tin xuất bản: New York : Scribner, 2003

Mô tả vật lý: 3 v. : , ill. (some col.) ; , 29 cm.

Bộ sưu tập: Xã hội, Kinh tế, Luật

ID: 71394

"This stunning source explores the nutritional and cultural impact of food, with articles written by anthropologists, chefs, food historians, nutritionists, agronomists, food stylists, and other food researches. The well-written and informative entries cover the history of regional cuisines, major festivals and feasts, and general subjects that examine the cultural, sociological, and psychological perspectives of food. Encyclopedia of Food and Culture will be a classic for years to come."--"The Top 20 Reference Titles of the Year," American Libraries, May 2004.
Includes bibliographical references and index.
1. 
2. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH