Improvement of interfacial, antioxidant, and emulsifying properties of pectin by grafting surfactin.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chunhua Dai, Ronghai He, Liurong Huang, Haile Ma, Zhenzhen Shu, Pengfei Yan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 713953

The changes in structural, interfacial, antioxidant, and emulsifying properties of pectin after grafting surfactin were investigated. Surfactin-pectin conjugate exhibited the highest surface hydrophobicity, approximately 130-fold of surfactin and 1.4-fold of pectin, accompanied by changed FTIR spectra. IC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH