Effect of consumption of anthocyanin-rich products on NMR lipoprotein subclasses and biomarkers in hypercholesterolemic subjects: a randomized controlled trial (the AppleCOR study).

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: M Besora-Moreno, L Calderón-Pérez, Ú Catalán, J Companys, S Fernández-Castillejo, E Llauradó, I Ludwig, A Macià, M J Motilva, A Pedret, L Pla-Pagà, A T Remaley, L Rubió-Piqué, P Salamanca, M Sampson, B A Sandoval-Ramírez, R Solà, R M Valls

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 717189

Our aim was to assess the effect of intake of anthocyanin biofortified red-fleshed apples (RFA)
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH