Mechanism of salt effect on flavor formation in

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xu-Hui Huang, Xin-Yi Qi, Lei Qin, Bao-Cai Xu, Ke Zhang, Ting-Ting Zhang, Bei-Wei Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 717548

Improving the flavor and texture of low-salt fermented products addresses the demands of the health-conscious era and consumers' preferences. In this study, the characteristic flavor formation of dry-cured tilapia fermented by
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH