New perspectives on the taste mechanisms of umami and bitter peptides in low-salt fermented fish sauce based on peptidomics, molecular docking and molecular dynamics.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lina Ding, Qing Gu, Jiarun Han, Shi Hu, Ping Li, Qi Wang, Jinfeng Wu, Jiaqi Yin, Hangjia Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 599.539 *Phocoenidae (Porpoises)

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 717927

Umami and bitter peptides generated by microbial metabolism are essential to the taste of low-salt fish sauce. However, the uncertain taste mechanisms of peptides hinder the efficient identification of high-intensity taste peptides in fish sauce. Our study investigated the taste mechanisms of umami or bitter peptides from low-salt fish sauce fermented with
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH