Carbon stable isotope values in hair are associated with added sugar intake in adults but not young children: a cross-sectional study.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Elizabeth M Carney, Donna L Coffman, Jennifer O Fisher, Julie A Mennella, Alissa D Smethers

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 631.304 Workshops

Thông tin xuất bản: United States : The American journal of clinical nutrition , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 722114

 BACKGROUND: Carbon (δ OBJECTIVE: We examined associations between hair δ METHODS: Hair samples and 24-h dietary recalls were collected from children (aged 5.6 ± 0.2 y
  n = 138) and adults (34.1 ± 0.7 y
  n = 114) in a cross-sectional study in Philadelphia. Hair δ RESULTS: Among adults, regression models revealed positive associations of δ CONCLUSIONS: Age-related dietary patterns, particularly higher cow's milk consumption in children, may mask δ
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH