Functional modulation of the human gut microbiome by bacteria vehicled by cheese.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Giulia Alessandri, Rosaria Anzalone, Chiara Argentini, Elisa Carli, Federico Fontana, Giulia Longhi, Gabriele Andrea Lugli, Leonardo Mancabelli, Christian Milani, Marco Mor, Silvia Petraro, Chiara Tarracchini, Francesca Turroni, Federica Vacondio, Douwe van Sinderen, Marco Ventura, Alice Viappiani, Martina Viglioli

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Applied and environmental microbiology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 722478

Since cheese is one of the most commonly and globally consumed fermented foods, scientific investigations in recent decades have focused on determining the impact of this dairy product on human health and well-being. However, the modulatory effect exerted by the autochthonous cheese microbial community on the taxonomic composition and associated functional potential of the gut microbiota of human is still far from being fully dissected or understood. Here, through the use of an
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH